Nieuws

Dit is de plaats waar we de meest recente toevoegingen aan onze website aankondigen. Als u onze website al eerder hebt bezocht en wilt weten wat er sindsdien is veranderd,kunt u het beste eerst hier kijken.

ACTIE       ACTIE         ACTIE        ACTIE        ACTIE        ACTIE 

Leuke feestmaandactie: SCHILDERWORKSHOP  1 + 1 PERSOON GRATIS !!  (Dus € 35,- samen) 

Leuk kado om iemand mee te verwennen als sint – of kerstkado: neem iemand mee op schilderworkshop, hebt u er zelf ook nog plezier van! Of geef het kado aan 2 personen.

Actie te bestellen t/m 20 december. Klik HIER

Een datum afspreken voor de workshop doe je telefonisch via 06-44520496. (en de afspraak kan gerust na 20 december worden ingepland!)

 

Schilderworkshops

We krijgen de laatste tijd verschillende aanvragen voor een workshop met meer dan 4 personen. Die kunnen we helaas niet kwijt in onze schilderruimte. Daarom zijn we op zoek naar een ruimte in de buurt waar we wel met een grotere groep kunnen schilderen, zodat we aan die behoefte kunnen voldoen. U hoort van ons  zodra dit gelukt is.

Leuk idee: geef een schilderworkshop kado! U krijgt een fleurige bon met envelop die u dan kunt geven. U kunt kiezen of u met of zonder lunch erbij geeft.  

kadobon schilderworkshop met lunch    kadobon schilderworkshop met lunch2

NIEUWSBRIEVEN TOFDESIGN

Tofdesign heeft een eigen digitale nieuwsbrief. Hierin plaatsen we nieuwe producten of gewoon  leuke nieuwtjes over Tofdesign. Hieronder kunt u de nieuwsbrieven openen en lezen. Om ze ook thuisgestuurd te krijgen, klikt u dan hieronder op Tofdesign en u stuurt dan automatisch een mail naar Tofdesign. Dan blijft u op de hoogte.

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief mei 2018

 

PRIVACY WETGEVING

Tofdesign gaat zeer nauwkeurig om met uw gegevens. I.v.m. de nieuwe privacywet, willen we u er nadrukkelijk op wijzen dat wij uw gegevens niet doorgeven aan anderen. We gebruiken uw afbeeldingen of foto's niet voor doeleinden waar u geen toestemming voor hebt gegeven. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, wordt uw mailadres alleen daarvoor gebruikt en krijgt u geen andere mailings van ons. Als u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief, verwijderen we uw gegevens. Als u foto's of afbeeldingen ziet op de website of op de facebook-pagina van Tofdesign die u verwijderd wilt hebben, geef dit dan z.s.m. door aan Tofdesign! We verwijderen z.s.m. uw foto's of afbeeldingen!