Nieuws

Dit is de plaats waar we de meest recente toevoegingen aan onze website aankondigen. Als u onze website al eerder hebt bezocht en wilt weten wat er sindsdien is veranderd,kunt u het beste eerst hier kijken.

SCHILDERWORKSHOPS

Er is een leuke infofilm over de schilderworkshops. Klik HIER.

Het is gelukt!!  We hebben twee prachtige locaties om met groepen te schilderen! Riverside en B&B Appeltern.  Door de coronacrisis hebben we helaas geen workshops kunnen geven op de actiedata. Maar binnenkort kunnen we gelukkig op 1 1/2 meter afstand in groepjes fijn aan de slag!  Voor meer info, kijk op de pagina toffe schilderijen

Leuk idee: geef een schilderworkshop kado! U krijgt een fleurige bon met envelop die u dan kunt geven. U kunt kiezen of u met of zonder lunch erbij geeft.  

kadobon schilderworkshop met lunch    kadobon schilderworkshop met lunch2

NIEUWSBRIEVEN TOFDESIGN

Tofdesign heeft een eigen digitale nieuwsbrief. Hierin plaatsen we nieuwe producten of gewoon  leuke nieuwtjes over Tofdesign. Hieronder kunt u de nieuwsbrieven openen en lezen. Om ze ook thuisgestuurd te krijgen, klikt u dan hieronder op Tofdesign en u stuurt dan automatisch een mail naar Tofdesign. Dan blijft u op de hoogte.

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief februari 2020

PRIVACY WETGEVING

Tofdesign gaat zeer nauwkeurig om met uw gegevens. I.v.m. de privacywet, willen we u er nadrukkelijk op wijzen dat wij uw gegevens niet doorgeven aan anderen. We gebruiken uw afbeeldingen of foto’s niet voor doeleinden waar u geen toestemming voor hebt gegeven. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, wordt uw mailadres alleen daarvoor gebruikt en krijgt u geen andere mailings van ons. Als u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief, verwijderen we uw gegevens. Als u foto’s of afbeeldingen ziet op de website of op de facebook-pagina van Tofdesign die u verwijderd wilt hebben, geef dit dan z.s.m. door aan Tofdesign! We verwijderen z.s.m. uw foto’s of afbeeldingen!