Nieuws

Dit is de plaats waar we de meest recente toevoegingen aan onze website aankondigen. Als u onze website al eerder hebt bezocht en wilt weten wat er sindsdien is veranderd,kunt u het beste eerst hier kijken.

Mijn facebookpagina is gewijzigd: facebook.com/samenschilderen
Kijk hierop voor leuke acties en / of nieuwtjes!

 

SCHILDERWORKSHOPS
Er is een leuke infofilm over de schilderworkshops. Klik HIER.

NIEUWE LOCATIE!  B&B Het Schooltje in Appeltern
We hadden al vier prachtige locaties om met groepen te schilderen! Riverside, B&B Appeltern, Molenaarshuys Batenburg en Kerkzaal Maasdijk 16.  Nu is daar nog een geweldige, bijzondere, sfeervolle locatie bijgekomen: een oud schooltje in Appeltern: Het Schooltje
Ook kunt u zelf voor een locatie zorgen, als deze groot genoeg is. Leuk om met een familielid, vriendin gezellig te schilderen bij u thuis. Ook voor een kinderfeestje een superleuk idee. Hoe leuk is het voor uw kind om op een echte schildersezel te schilderen. Voor meer info, kijk op de pagina toffe schilderijen of bel naar Tofdesign

Leuk idee: geef een bonkado! U krijgt een fleurige bon met envelop die u dan kunt geven.
Je kunt een bon geven voor een schilderworkshop (€ 35,- pp) of een bon voor een fotoshoot (€ 80,- voor een fotoshoot voor 1 of 2 personen en € 105,- voor een fotoshoot tot 12 personen).

 

 

 

 

 

NIEUWSBRIEVEN TOFDESIGN

Tofdesign heeft een eigen digitale nieuwsbericht. Hierin plaatsen we nieuwe producten of gewoon leuke nieuwtjes over Tofdesign. Hieronder kunt u de nieuwsberichten (voorheen nieuwsbrieven) openen en lezen. Om ze ook thuisgestuurd te krijgen, klikt u dan hieronder op Tofdesign en u stuurt dan automatisch een mail naar Tofdesign. Dan blijft u op de hoogte.

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbericht april 2021

Nieuwsbericht januari 2022

Aanvulling Nieuwsbericht januari 2022

Nieuwsbrief december 2023

PRIVACY WETGEVING

Tofdesign gaat zeer nauwkeurig om met uw gegevens. I.v.m. de privacywet, willen we u er nadrukkelijk op wijzen dat wij uw gegevens niet doorgeven aan anderen. We gebruiken uw afbeeldingen of foto’s niet voor doeleinden waar u geen toestemming voor hebt gegeven. Als u zich inschrijft voor de nieuwsberichten, wordt uw mailadres alleen daarvoor gebruikt en krijgt u geen andere mailings van ons. Als u zich uitschrijft voor de nieuwsberichten, verwijderen we uw gegevens. Als u foto’s of afbeeldingen ziet op de website of op de facebook-pagina van Tofdesign die u verwijderd wilt hebben, geef dit dan z.s.m. door aan Tofdesign! We verwijderen z.s.m. uw foto’s of afbeeldingen!