Toffe schilderijen

Tofdesign maakt schilderijen in verschillende stijlen: vrij abstracte schilderijen met wat herkenbare figuren erin; of kleinere schilderijtjes met vrolijke, kleurrijke figuren (abstract of wel herkenbare figuren); schilderijen met natuurlijk materiaal erin verwerkt, zoals stukjes siergras. De schilderijen zijn gemaakt met acrylverf. Zie hieronder wat voorbeelden met prijzen en afmetingen.

Tofdesign geeft ook workshops in het maken van een schilderij. U leert niet hoe u iets moet tekenen, maar hoe u met allerlei materialen (kwasten, maar ook houtjes, rollers enz) abstracte vormen kunt maken en zo mooie schilderijen kunt maken.  Bij de kleine, kleurrijke schilderijen, maken we het schilderij ook af met lovertjes e.d. als u dat wenst.

We gaan ervan uit dat we ongeveer 3 uur bezig zullen zijn.  Voor materialen wordt gezorgd en u mag uw werk uiteraard meenemen na afloop. Koffie en thee zijn gratis tijdens de workshop. U kunt evt. een lunch erbij boeken.

Prijs voor een workshop met 1 persoon: € 50,-

Prijs voor een workshop met 2 personen tegelijk € 35,- p.p.

Prijs voor een workshop met 3 of 4 personen tegelijk € 25,- p.p. (is alleen mogelijk bij de workshop met kleine schilderijtjes (30×30) in de trant van de hieronder staande schilderijen ala "De kus" en  "Poes geelstaart". 

Prijs van een lunch erbij €12,50 p.p.

We krijgen de laatste tijd verschillende aanvragen voor een workshop met meerdere personen. Die kunnen we helaas niet kwijt in onze schilderruimte. Daarom zijn we op zoek naar een ruimte in de buurt waar we wel met een grotere groep kunnen schilderen, zodat we aan die behoefte kunnen voldoen. U hoort van ons  zodra dit gelukt is.

 

Alle prijzen zijn exl. btw.

VOOR KINDEREN

Prijs voor een workshop met 3 of 4 kinderen (tot 12 jaar) € 15,-  p.p. Dan is de workshop ongeveer 2 uur en zal ik al wat tekeningen op een lijstje klaarmaken die zij dan in schilderen en mooi versieren met paletjes e.d. U kunt ook vooraf opgeven wat u voor afbeelding wilt. Dit dan wel een aantal dagen voor de workshop. Aanmaaklimonade gratis tijdens de workshop.

 

KADOBON          

Leuk idee: geef een schilderworkshop kado! U krijgt een fleurige bon met envelop die u dan kunt geven. U kunt kiezen of u met of zonder lunch erbij geeft.

Neem contact op om een workshop te boeken. Dit kan per mail of telefoon (06-44520496). Voor het bekijken van een infofilm over het tot stand komen van mijn schilderijen: klik op TOFDESIGN.

Hieronder ziet u enkele schilderijen. Door op de afbeelding te klikken, ziet u de gegevens ervan.

 

twee-vrouwen-april-2016-1 lets-dance-november-2016-1 aan-zee-juni-2016 de-kus poes-geelstaart    

Face De bonte jas. jan. 2017 buena vida.IMG_8084 IMG_8229 Deep turquoise world.cutout

Nature. 12-6-2018

 

 

 

 

 

Ook maakt Tofdesign foto-schilderijen. Dit is een gemaakte foto gedrukt op materiaal dat u zelf wilt. 

Neemt u contact op voor bestellingen of meer informatie.