Toffe schilderijen

Tofdesign geeft workshops in het maken van een schilderij. U leert niet hoe u iets moet tekenen, maar hoe u met allerlei materialen (kwasten, maar ook houtjes, rollers, stoffen, takjes enz) abstracte vormen kunt maken en zo mooie schilderijen kunt maken. We schilderen met acrylverf. U hebt de keus uit 3 maten schildersdoeken: 40×40 cm 3d ; 40 x120 cm ; 50 x 70 cm. Een workshop duurt ongeveer 3 uur. Wij zorgen voor materialen en u neemt uw werk uiteraard mee na afloop.  Koffie, thee is gratis. 

We hebben sinds kort de mogelijkheid om op twee schitterende locaties in Appeltern schilderworkshops te geven aan 4 tot 10 personen: Bij Riverside of bij Theetuin Appeltern, beiden zeer sfeervolle locaties! Het leuke is, dat je dit KUNT combineren met een lunch, hightea of andere activiteit op die locatie. Kijk op Riverside of op Theetuin Appeltern voor meer mogelijkheden.  Ook kun je nog steeds met 1 of 2 personen klein en intiem de workshop bij Tofdesign in de sfeervolle tuinkamer volgen. 

SCHILDERWORKSHOPS OP LOCATIE

RIVERSIDE    &  THEETUIN APPELTERN 

     

 

workshop met 4 – 10 personen

€ 35,- pp

   

TUCTUC arangement:  (alleen bij Riverside)

1,5 uur tuctuc ; broodje gezond en koffie,thee, sapje ; schilderworkshop van 3 uur

€ 55,- pp

   

workshop met lunch 

€ 47,50 pp

   
SCHILDERWORKSHOPS OP LOCATIE

TOFDESIGN

workshop met 1 persoon 

€ 48,- pp

workshop met 2 personen tegelijk

€ 37,- pp

workshop voor 1 volwassene samen met 1 kind

€ 58,- samen

een lunch erbij € 12,- pp
workshop met 2 kinderen (tot 14 jaar) €  20,- pp
De workshops met kinderen duren ongeveer 2 uur en we kunnen (hoeft niet, ze mogen ook abstractal wat tekeningen op een lijstje klaarmaken die zij dan in schilderen en mooi versieren met paletjes e.d. U kunt ook vooraf opgeven wat u voor afbeelding wilt. Dit dan wel minstens 1 week voor de workshop.

 Alle prijzen van de schilderworkshops en de Toffe schilderijen zijn incl. btw.

KADOBON          

Leuk idee: geef een schilderworkshop kado! U krijgt een fleurige bon met envelop die u dan kunt geven. U kunt kiezen of u met of zonder lunch erbij geeft.

BOEKEN van een workshop kan per mail of telefoon (06-44520496). Klik HIER voor het bekijken van een informatiefilmpje over de schilderworkshops!


Hieronder enkele schilderijen. Deze zijn te koop. Door op de afbeelding te klikken, ziet u de gegevens ervan. Als u aangemeld bent voor onze nieuwsbrief, krijgt u 25 % korting!

Ook maakt Tofdesign foto-schilderijen. Dit is een gemaakte foto gedrukt op materiaal dat u zelf wilt. 

Neemt u contact op voor bestellingen of meer informatie.